Over mij

landgoed mariendaal

Het gezicht achter de lens ben ik; Anne Jacobs (1999) uit Huissen. Ik ben opgegroeid in een warm en creatief gezin. In mijn jeugd ben ik in aanraking gekomen met fotograferen. Ik ontdekte dat ik hierin mijn creativiteit kwijt kon en daarmee ook anderen kon laten meegenieten van mooie momenten. Geïnteresseerd ben ik in mensen, dieren en reizen. In mijn vrije tijd creëer ik met veel geduld en zorg mooie creatieve dingen. Hierin vind ik mijn ontspanning. Ik heb oog voor detail en vind goede kwaliteit belangrijk. Dat zet ik in bij het maken van mijn foto's.  

Dieren, zwangerschappen en gezinnen zijn mijn specialiteiten. Natuurlijk sta ik ook open voor andere wensen en suggesties, deze zijn altijd in overleg bespreekbaar.

Ik vind het mooi om momenten van vreugde, liefde, geluk en nieuw leven vast te leggen als herinnering voor later. Door mijn persoonlijke en rustige manier van aanpak zorg ik voor foto’s die echt bij jullie passen.

Mijn kwaliteiten

#creatief
#kwaliteitsbewust
#klantgericht
#kritisch

#zorgvuldig
#betrouwbaar
#nieuwsgierig
#dierenliefhebber

Mijn aanpak

Tijdens de fotoshoot is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Dat geeft een natuurlijk en mooi resultaat. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng. Van mij kun je professionele aanwijzingen verwachten. Na de shoot bekijk ik met een kritische blik de resultaten en selecteer ik die foto's die de juiste sfeer uitstralen. Ook de nabewerking krijgt veel aandacht zodat je een hoogwaardige reportage ontvangt die aansluit bij jouw wensen.