Persoonlijke foto’s van jou alleen of samen met je geliefden! Bekijk mijn portfolio en laat je inspireren! 


Portfolio

Portret fotoshoot in arnhem

Portret Fotoshoot

Een portret shoot is een geweldige ervaring. We kijken samen waarvoor je jou foto's wilt gebruiken bijvoorbeeld voor zakelijk gebruik of voor jou modellen werk. Jij mag kiezen welke plek het beste bij jou past dit mag ook jou bedrijf zijn, in Arnhem of omgeving. Je hoeft je geen zorgen te maken over het poseren.

zwangerschap fotoshoot arnhem

Zwangerschapshoot

Jullie verwachten een kindje! Gefeliciteerd!
Je lichaam verandert, je buik groeit en je voelt je kindje bewegen. Negen maanden lang leef je naar je kleintje toe. Een gevoel dat je nooit wilt vergeten. Graag leg ik deze speciale periode voor je vast. Een herinnering in beeld, zodat je weer eventjes dat bijzondere gevoel terug kunt krijgen. 

Loveshoot foto's

Loveshoot

Een loveshoot is een geweldige ervaring. In een gezellige en ontspannen sfeer leg ik jullie foto’s vast en laat ik zien hoeveel jullie van elkaar houden. Jullie mogen kiezen welke plek het beste bij jullie past, in Arnhem of omgeving. De foto's worden vastgelegd wanneer jullie aan het genieten zijn van elkaar. Jullie hoeven je geen zorgen te maken over het poseren.

De liefde met jouw huisdier in beeld

Mens en Dier Fotoshoot

De liefde tussen jou en je huisdier is mooi om vast te leggen. Een bijzondere herinnering. Alles draait om jou en je huisdier. We werken samen aan een uniek, op maat gemaakt kunstwerk waarbij jouw huisdier de ster is! Vanaf het eerste contact tot na het afleveren van je fotoproducten krijgen jullie mijn volledige, persoonlijke aandacht.

gezin fotoshoot zomer

Familie Fotoshoot

Familiefoto’s … een vereeuwiging van jullie gezin of familie! Professionele familiefotografie laat je niet dagelijks maken. Daarom helpt Anne Jacobs Fotografie jullie bij het maken van jullie leukste familiefoto’s. Ik verzorg prachtige familiereportages voor het hele gezin. Een familieportret moet niet standaard en te geposeerd zijn. Een familieportret is het mooist als er spontaniteit aan te pas komt.


kinderen fotoshoot gelderland

Zakelijke Fotoshoot

Ook voor de zakelijke sector kan ik het nodige voor je betekenen. Zakelijke portretfoto's voor je LinkedIn-profiel, je CV, je eigen website of in een zakelijk artikel. De fotoshoot kan op iedere gewenste plek plaatsvinden; een buitenlocatie naar keuze of binnen je eigen bedrijf.


kinder fotografie

Fotoshoot op maat

Waar je andere wensen hebt dan de standaard fotopakketten kun je een fotoshoot op maat aanvragen. 

Mijn werkwijze

Mijn werk is puur en eerlijk. Als fotograaf wil ik jullie vastleggen op een natuurlijke manier. Van te voren bespreken we jullie wensen, zodat ook dat éne lievelingsmoment gefotografeerd wordt. We spreken een mooie outdoor locatie af bij jullie in de buurt.

De fotoshoot zal op een rustige en natuurlijke manier plaatsvinden zodat jullie vooral kunnen genieten van elkaar. Op de fotoshootdag hoef je je vooral geen zorgen te maken over de foto's. Jullie mooie momenten worden door mij vastgelegd.  Tijdens een fotoshoot word er niet altijd geposeerd. Zodat jullie er op staan zoals jullie echt zijn.


Je ontvangt binnen drie dagen een voorselectie van jullie foto's. Daaruit selecteer je zelf de mooiste uit en eventueel kun je extra foto's bijbestellen. Ik ben van mening dat jouw herinneringen meer verdienen dan opgeslagen te worden in een mapje op je computer. Met veel plezier zorg ik ervoor dat jullie foto's afgedrukt kunnen worden om op die manier jullie herinnering te kunnen voortzetten. 

Vul het invulformulier in

Cadeaubonnen

Ben je opzoek naar een speciaal cadeau voor bijvoorbeeld een babyshower, verjaardag of andere leuke feestdag? Dan heb je aan deze toffe cadeaubon een goede!

Ik heb speciaal voor jouw een mooie bon ontworpen die je kan kopen voor elk gewenst bedrag. Wil jij graag zo'n gave cadeaubon bestellen? Klik dan op de knop onder deze pagina.