Dierenfotografie voor jullie allebei 

 Een fotoshoot samen met jouw lieve viervoeter in Arnhem en omstreken. Laat nu jullie liefde door mij vastleggen! 


Hondenfotografie

goldendoodle pup fotoshoot
Zomer honden fotoshoot goldendoodle
Honden fotoshoot met baasjes
Berner sennen honden fotoshoot op de hei
honden fotoshoot op de hei
Berner sennen honden portret foto
fotoshoot hond zomer
fotoshoot met hond
hond en baasje fotografie
fotoshoot hond en baas
hondenfotograaf arnhem
fotoshoot honden arnhem

Paardenfotografie

paardenfotografie arnhem
paarden fotoshoot zomer
paard foto's golden hour
paard foto's wageningen
huisdier fotograaf
paarden fotoshoot lente
paarden fotografie arnhem
paardenfotograaf arnhem
paardenfotograaf

Dierenfotografie

dieren fotografie zomer
dierenfotoshoot lente
huidieren fotograferen
huidieren fotografie
fotoshoot dier herfst
dieren fotoshoot arnhem

Informatie over jouw dierenfotoshoot

  • Max. 1 uur durende fotoshoot
  • 1 dier en 1 persoon 
  • Gratis E-book met kledingadviezen 
  • 5 digitale en bewerkte foto's in hoge resolutie, die je zelf mag uitzoeken 
  • De foto's zijn voor privé gebruik 
  • € 105,00

  •  De genoemde kosten per fotoreportage zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten. De reiskosten bedragen € 0,35 per km vanaf postcode 6852 KA.
  • Wanneer er meer personen deelnemen aan de fotoshoot dan in het betreffende pakket is aangegeven is dat mogelijk voor meerkosten van € 10,00 (incl. BTW) per persoon (of dier). Extra personen zijn niet mogelijk bij de Fotoreportage Portret en Loveshoot.
  • Wanneer naar aanleiding van de voorselectie alsnog aan de selectie meer foto’s worden toevoegen dan in het betreffende pakket is aangegeven is dat mogelijk voor meerkosten van € 8,50 (incl. BTW) per foto.
  • Op alle fotoreportages zijn de Algemene voorwaarden van toepassing. 

Corona COVID-19 maatregelen 

Hoe ik zorg voor de perfecte foto's met jouw viervoeter

Mijn werk is puur en eerlijk. Van te voren bespreken we jouw wensen, zodat ook dat mooie moment samen met jouw huisdier of paard gefotografeerd wordt. We spreken af op een mooie buitenlocatie in de natuur.

Als dierenfotograaf weet ik jullie op een mooie manier vast te leggen. De fotoshoot zal op een rustige en natuurlijke manier plaatsvinden zodat jouw huisdier of paard niet wordt afgeleid. Op de dag van de fotoshoot hoef je vooral geen zorgen te maken over de foto's.

Je ontvangt binnen  3 dagen een voorselectie van de foto's. Daar selecteer je zelf de mooiste uit en eventueel kun je extra foto's bijbestellen.  Mocht het jou niet lukken om een keuze te maken wil ik je graag hierover adviseren. Binnen een week krijg je de mooiste foto's van jou en je huisdier of paard en kan het genieten beginnen.

Leg jullie moment vast op de juiste plek! 

Voor jouw fotoshoot zoeken we samen naar een geschikte locatie waar we jouw moment zo mooi mogelijk kunnen vastleggen. Wil jij een fotoshoot met je paard dan zal dit in de buurt zijn waar je paard staat. Mocht je zelf geen ideeën hebben voor een mooie outdoor plek dan heb ik zelf ook een aantal mooie locaties die ik zeker kan aanbevelen.

We plannen samen een vaste datum voor de uitvoering van de fotoshoot. Dat kan door de weeks zijn, maar ook in het weekend is mogelijk. De fotoshoot kan vroeg in de ochtend plaatsvinden, maar ook in de tweede helft van de middag (in de herfst en winter) of begin van de avond (in de lente en zomer). Op die momenten van de dag is de zon laag en dat zorgt ervoor dat jij zo natuurlijk mogelijk op de foto komt. Een fotoshoot tijdens de zonsopkomst of zonsondergang (golden hour) is natuurlijk ook mogelijk. Geef vooral je wens hierin aan. 

Geen fotoshoot bij slecht weer 

Bij outdoor fotografie heb je direct te maken met de weersomstandigheden. Met name bij regen zal de fotoshoot niet doorgaan. Je hebt natuurlijk niets aan verwaterde foto’s, maar ook mijn camera-apparatuur is niet waterbestendig. Wanneer ik een paar dagen voorafgaand aan de fotoshoot zie dat de weersvoorspellingen ongunstig zijn neem ik contact met je op. Valt het weer tegen, dan schuiven we de fotoshoot, in onderling overleg, kosteloos door naar een ander moment. 

Welke kleding trek ik aan bij een dierenfotoshoot? 

Je ontvangt voorafgaand aan je fotoshoot het gratis E-book "Kledingsadvies". Daarin lees je tip's om een mooie outfit samen te stellen. 

dieren fotoshoot cadeau geven

Geef een dierenfotoshoot cadeau!

Ben je opzoek naar een speciaal cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag of andere leuke feestdag? Dan heb je aan deze toffe cadeaubon een goede!

Ik heb speciaal voor jou een mooie bon ontworpen die je kan kopen voor elk gewenst bedrag. Wil jij graag zo'n gave cadeaubon bestellen? Klik dan op de knop onder deze pagina.