ouders fotoshoot

Familie Fotoshoot

Familiefoto’s … een vereeuwiging van jullie gezin of familie! Een professionele gezinsfotoshoot of familiefotoshoot beleef je niet zo vaak. Daarom verzorgt Anne Jacobs Fotografie  prachtige familiereportages voor het hele gezin. Een familieportret moet niet standaard en te geposeerd zijn. Een familieportret is het mooist als er spontaniteit aan te pas komt.

kinder fotoshoot
kinder fotografie
liefde fotoshoot
kinder fotografie
kinder fotoshoot arnhem
familie foto
Familie fotoshoot Arnhem
Familie fotoshoot nijmegen
anne jacobs fotografie
Familie foto
kinder portert
newborn fotoshoot
baby fotoshoot
mama en kind

Corona COVID-19 maatregelen 

Voor de diensten van Anne Jacobs Fotografie zullen, in het verlengde van de actuele landelijke maatregelen, specifieke maatregelen tegen het coronavirus worden gehanteerd.

Werkwijze

Van te voren bespreken we jullie wensen, zodat ook dat mooie moment gefotografeerd wordt. We spreken een mooie buiten locatie af in de natuur.

De fotoshoot zal op een rustige en natuurlijke manier plaatsvinden zodat jullie vooral kunnen genieten van elkaar. Op de dag van de fotoshoot hoeven jullie je vooral geen zorgen te maken over de foto's. Jullie mooie momenten worden vastgelegd.  

Je ontvangt binnen 3 dagen een voorselectie van jullie foto's. Daaruit selecteer je zelf de mooiste uit en eventueel kun je extra foto's bijbestellen. Mocht het niet lukken om zelf een keuze te maken wil ik je graag hierover adviseren. Binnen een week krijgen jullie de mooiste foto's van jullie gezinnetje of familie en kan het genieten beginnen.

Locatie

Voor jullie Familiefotoshoot zoeken we samen naar een geschikte locatie waar we jullie momenten zo mooi mogelijk kunnen vastleggen. Jullie mogen zelf een outdoor locatie in de buurt uitzoeken, maar zelf heb ik ook een aantal mooie locaties die ik zeker kan aanbevelen.

De mooiste tijdstippen voor jouw fotoshoot zijn vroeg in de ochtend, aan het eind van de middag of in de avond tijdens The golden hour. Op die momenten van de dag is de zon laag en dat zorgt ervoor dat jullie zo natuurlijk mogelijk op de foto komen. 

Willen jullie een fotoshoot tijdens de herfst of winter dan is het aan te raden om midden op de dag jullie fotoshoot te plannen zodat we het meeste zonlicht hebben.

1 uur durende fotoshoot

3 tot 5 personen 

Gratis E-book met kledingadviezen

7 digitale en bewerkte foto's in hoge resolutie, die je zelf mag uitzoeken

De foto's zijn voor privé gebruik 

 

€ 125,00

  • De genoemde kosten per fotoreportage zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten. De reiskosten bedragen € 0,35 per km vanaf postcode 6852 KA.
  • Wanneer er meer personen deelnemen aan de fotoshoot dan in het betreffende pakket is aangegeven is dat mogelijk voor meerkosten van € 10,00 (incl. BTW) per persoon (of dier). Extra personen zijn niet mogelijk bij de Fotoreportage Portret en Loveshoot.
  • Wanneer naar aanleiding van de voorselectie alsnog aan de selectie meer foto’s worden toevoegen dan in het betreffende pakket is aangegeven is dat mogelijk voor meerkosten van € 8,50 (incl. BTW) per foto.
  • Op alle fotoreportages zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

 

Kledingadvies

Je ontvangt voorafgaand aan je fotoshoot het gratis E-book "Kledingsadvies". Daarin lees je tip's om een mooie outfit samen te stellen.