Mens en Dier fotoshoot

De liefde tussen jou en je huisdier is mooi om vast te leggen. Een bijzondere herinnering. Alles draait, tijdens de outdoor fotoshoot, om jou en je huisdier. We werken samen aan een uniek, op maat gemaakt kunstwerk waarbij jouw huisdier de ster is! Vanaf het eerste contact tot na het afleveren van je fotoproducten krijgen jullie mijn volledige, persoonlijke aandacht.

mens en dier
mens en dier  fotografie
liefde paarden
liefde tussen paarden
paarden fotografie
paarden fotoshoot
honden fotograaf arnhem
honden fotoshoot arnhem
hond fotoshoot arnhem
honden fotoshoot nijmegen
mens en dier fotoshoot arnhem
puppy fotoshoot
fotograaf honden fotoshoot
fotograaf voor dieren
baasje en dier
dieren fotografie
dier fotografie arnhem
dieren fotoshoot
paard foto
Honden fotoshoot
Honden fotograaf arnhem
PROFESSIONELE PROFIELFOTO'S
Miniloveshoot
lente minishoots

1 uur durende fotoshoot

1 dier en 1 persoon 

Gratis E-book met kledingadviezen 

5 digitale en bewerkte foto's in hoge resolutie, die je zelf mag uitzoeken

Tijdelijk GRATIS mini fotoboekje 

De foto's zijn voor privé gebruik 

 

€ 105,00

  • De genoemde kosten per fotoreportage zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten. De reiskosten bedragen € 0,35 per km vanaf postcode 6852 KA.
  • Wanneer er meer personen deelnemen aan de fotoshoot dan in het betreffende pakket is aangegeven is dat mogelijk voor meerkosten van € 10,00 (incl. BTW) per persoon (of dier). Extra personen zijn niet mogelijk bij de Fotoreportage Portret en Loveshoot.
  • Wanneer naar aanleiding van de voorselectie alsnog aan de selectie meer foto’s worden toevoegen dan in het betreffende pakket is aangegeven is dat mogelijk voor meerkosten van € 8,50 (incl. BTW) per foto.
  • Op alle fotoreportages zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

Corona COVID-19 maatregelen 

Werkwijze

Mijn werk is puur en eerlijk. Van te voren bespreken we jouw wensen, zodat ook dat mooie moment samen met jouw huisdier of paard gefotografeerd wordt. We spreken af op een mooie buitenlocatie in de natuur.

Als dierenfotograaf weet ik jullie op een mooie manier vast te leggen. De fotoshoot zal op een rustige en natuurlijke manier plaatsvinden zodat jouw huisdier of paard niet wordt afgeleid. Op de dag van de fotoshoot hoef je vooral geen zorgen te maken over de foto's.

Je ontvangt binnen een 3 dagen een voorselectie van de foto's. Daar selecteer je zelf de mooiste uit en eventueel kun je extra foto's bijbestellen.  Mocht het jou niet lukken om een keuze te maken wil ik je graag hierover adviseren. Binnen een week krijg je de mooiste foto's van jou en je huisdier of paard en kan het genieten beginnen.

Locatie

Voor jouw fotoshoot zoeken we samen naar een geschikte locatie waar we jouw moment zo mooi mogelijk kunnen vastleggen. Wil jij een fotoshoot met je paard dan zal dit in de buurt zijn waar je paard staat. Mocht je zelf geen ideeën hebben voor een mooie outdoor plek dan heb ik zelf ook een aantal mooie locaties die ik zeker kan aanbevelen.

 De mooiste tijdstippen voor jouw fotoshoot zijn vroeg in de ochtend, aan het eind van de middag of in de avond tijdens The golden. Op die momenten van de dag is de zon laag en dat zorgt ervoor dat jullie zo natuurlijk mogelijk op de foto komen.

Wil je een fotoshoot tijdens de herfst of winter dan is het aan te raden om midden op de dag jouw fotoshoot te plannen zodat we het meeste zonlicht hebben.

Kledingadvies

Je ontvangt voorafgaand aan je fotoshoot het gratis E-book "Kledingsadvies". Daarin lees je tip's om een mooie outfit samen te stellen.