portret

Portret

Een portretshoot is een geweldige ervaring. We kijken samen waarvoor je jouw foto's wilt gebruiken; bijvoorbeeld voor zakelijk gebruik of voor jouw modellenwerk. Jij mag kiezen welke plek het beste bij jou past. Dit mag ook jouw bedrijf zijn of een locatie buiten, in Arnhem of omgeving. Je hoeft je geen zorgen te maken over het poseren.


portret foto
portret cadaeu
portret fotoshoot
portret  fotoshoot
zakelijke fotoshoot
zakelijke fotoshoot
model fotografie
model fotoshoot
golden hour
portret arnhem
portret
lifestyle portret

Corona COVID-19 maatregelen 

Voor de diensten van Anne Jacobs Fotografie zullen, in het verlengde van de actuele landelijke maatregelen, specifieke maatregelen tegen het coronavirus worden gehanteerd.

Werkwijze

Mijn werk is puur en eerlijk. Van te voren bespreken we jouw wensen, zodat er een mooie portret van jou ontstaat. We spreken op een mooie buitenlocatie af in de natuur.

De fotoshoot zal op een rustige en natuurlijke manier plaatsvinden zodat jij je vooral geen zorgen hoef te maken. 

Je ontvangt binnen 3 dagen een voorselectie van jouw foto's. Daar selecteer je zelf de mooiste uit en eventueel kun je extra foto's bijbestellen. Mocht het jou niet lukken om een keuze te maken wil ik je graag hierover adviseren. Binnen een week krijgen je vervolgens de mooiste foto's van jouw portretfotoshoot en kan je het gebruiken voor jouw bedrijf of profiel foto.

Locatie

Voor jouw portretshoot zoeken we samen naar een geschikte outdoor locatie waar we jouw moment zo mooi mogelijk kunnen vastleggen. Je mag zelf een locatie bij jou in de buurt uitzoeken, maar zelf heb ik ook een aantal mooie locaties die ik zeker kan aanbevelen.

De mooiste tijdstippen voor jouw fotoshoot zijn vroeg in de ochtend, aan het eind van de middag of in de avond tijdens The golden hour. Op die momenten van de dag is de zon laag en dat zorgt ervoor dat jij zo natuurlijk mogelijk op de foto komt.

Wil jij een fotoshoot tijdens de herfst of winter, dan is het aan te bevelen om midden op de dag jouw fotoshoot te plannen zodat we het meeste zonlicht hebben.

1 uur durende fotoshoot

1 persoon

Gratis E-book met kledingadvies 

5 digitale en bewerkte foto's in hoge resolutie, die je zelf mag uitzoeken

De foto's zijn voor privé gebruik zonder logo


€ 90,-

  • De genoemde kosten per fotoreportage zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten. De reiskosten bedragen € 0,35 per km vanaf postcode 6852 KA.
  • Wanneer naar aanleiding van de voorselectie alsnog aan de selectie meer foto’s worden toevoegen dan in het betreffende pakket is aangegeven is dat mogelijk voor meerkosten van € 8,50 (incl. BTW) per foto.
  • Op alle fotoreportages zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

Kledingadvies

Je ontvangt voorafgaand aan je fotoshoot het gratis E-book "Kledingsadvies". Daarin lees je tip's om een mooie outfit samen te stellen.