Zakelijke fotoshoot

Ook voor de zakelijke sector kan ik het nodige voor je betekenen. Zakelijke portretfoto's voor je LinkedIn-profiel, je CV, je eigen website of in een zakelijk artikel. De fotoshoot kan op iedere gewenste plek plaatsvinden; een buitenlocatie naar keuze of binnen je eigen bedrijf.

foto zakelijk

Ineke Roest
Management & Advies

management en advies
fotograaf bedrijf
fotograaf rechten foto's
Linkdin foto
fotoshoot utrecht centraal

Soledad Asselman

Zakelijke profielfoto centraal station
zakelijke fotoshoot utrecht
Profiel foto laten maken

Rianne Overweg

Ondernemende vrouw
Bedrijfsfoto arnhem

De foto's, die je zelf mag uitzoeken, zijn digitaal en bewerkt in hoge en lage resolutie

De foto's zijn voor eigen gebruik zonder logo

Gratis E-book met kledingadvies 

Er zal een offerte op maat worden opgesteld op basis van jouw wensen

  • De kosten per fotoreportage zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten. De reiskosten bedragen € 0,35 per km vanaf postcode 6852 KA.
  • Wanneer naar aanleiding van de voorselectie alsnog aan de selectie meer foto’s worden toevoegen dan oorspronkelijk is afgesproken is dat mogelijk voor meerkosten van € 8,50 (incl. BTW) per foto.
  • Op alle fotoreportages zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

Ineke Roest Management & Advies

Corona COVID-19 maatregelen 

Werkwijze

Mijn werk is puur en eerlijk. Van te voren bespreken we jouw wensen, zodat er een mooie portret van jou ontstaat. De fotoshoot zal op een rustige en natuurlijke manier plaatsvinden zodat jij je vooral geen zorgen hoef te maken. 

Voor jouw portretshoot zoeken we samen naar een geschikte outdoor locatie of binnen jouw eigen bedrijf. Je mag zelf een locatie bij jou in de buurt uitzoeken, maar zelf heb ik ook een aantal mooie locaties die ik zeker kan aanbevelen.

Levering

Je ontvangt binnen drie dagen een voorselectie van jouw foto's. Daar selecteer je zelf de mooiste uit en eventueel kun je extra foto's bijbestellen. Mocht het jou niet lukken om een keuze te maken wil ik je graag hierover adviseren. Binnen een week krijgen je vervolgens de mooiste foto's van jouw fotoshoot en kan je het gebruiken voor jouw bedrijf of profiel foto.

Kledingadvies

Je ontvangt voorafgaand aan je fotoshoot het gratis E-book "Kledingsadvies". Daarin lees je tip's om een mooie outfit samen te stellen.