Zwangerschap fotoshoot

Jullie verwachten een kindje! Gefeliciteerd!
Je lichaam verandert, je buik groeit en je voelt je kindje bewegen. Negen maanden lang leef je naar je kleintje toe. Een gevoel dat je nooit wilt vergeten. Graag leg ik deze speciale periode voor je vast. Een herinnering in beeld, zodat je weer eventjes dat bijzondere gevoel terug kunt krijgen.


1 uur durende fotoshoot

1 tot 2 personen

Gratis E-book met kledingadvies 

5 digitale en bewerkte foto's in hoge resolutie, die je zelf mag uitzoeken

Tijdelijk GRATIS mini fotoboekje 

De foto's zijn voor privé gebruik zonder logo


€ 95,-

  • De genoemde kosten per fotoreportage zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten. De reiskosten bedragen € 0,35 per km vanaf postcode 6852 KA.
  • Wanneer naar aanleiding van de voorselectie alsnog aan de selectie meer foto’s worden toevoegen dan in het betreffende pakket is aangegeven is dat mogelijk voor meerkosten van € 8,50 (incl. BTW) per foto.
  • Op alle fotoreportages zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

Corona COVID-19 maatregelen 

Werkwijze

Mijn werk is puur en eerlijk. Van te voren bespreken we jullie wensen, zodat ook dat éne lievelingsmoment gefotografeerd wordt. We spreken op een mooie buiten locatie af in de natuur.

De fotoshoot zal op een rustige en natuurlijke manier plaatsvinden zodat jullie vooral kunnen genieten van elkaar. Op de dag van de fotoshoot hoeven jullie je vooral geen zorgen te maken over de foto's. Jullie mooie momenten worden vastgelegd.  

Je ontvangt binnen 3 dagen een voorselectie van de foto's. Daar selecteer je zelf de mooiste uit en eventueel kun je extra foto's bijbestellen. Mocht het jullie niet lukken om een keuze te maken wil ik graag hierover adviseren. Binnen een week krijgen jullie de mooiste foto's van jullie zwangerschapsshoot en kan het genieten beginnen.

Locatie

Voor jullie zwangerschap fotoshoot zoeken we samen naar een geschikte locatie waar we jullie moment zo mooi mogelijk kunnen vastleggen. Jullie mogen zelf een outdoor locatie in de buurt uitzoeken, maar zelf heb ik ook een aantal mooie locaties die ik zeker kan aanbevelen.

De mooiste tijdstippen voor jouw fotoshoot zijn vroeg in de ochtend en aan het eind van de middag of in de avond tijdens The golden hour. Op die momenten van de dag is de zon laag en dat zorgt ervoor dat jullie zo natuurlijk mogelijk op de foto komen.

Ben  je in de herfst of winter in verwachting  dan is het aan te bevelen om midden op de dag jullie fotoshoot te plannen zodat we het meeste zonlicht hebben.

Kledingadvies

Je ontvangt voorafgaand aan je fotoshoot het gratis E-book "Kledingsadvies". Daarin lees je tip's om een mooie outfit samen te stellen.